Salsa workshop voor allerlei uitjes

02/02/2013 17:12

Salsa is een zeer populaire dansvorm die door veel mensen beoefend wordt. Dansen wordt gezien als een sport, maar ook een besteding van vrije tijd. Daarom zijn er ook workshops ontwikkeld rondom Salsa, om iedereen de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de Latijns-Amerikaanse dans.

salsa-workshop-021Salsa is een dansvorm die toegankelijk is voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Dankzij de muziek waarop de dans wordt uitgevoerd, is het voor deelnemers niet mogelijk om stil te blijven staan. Het ritme en de telling nodigen direct uit tot bewegen. Na het aanleren van de basis voor het voetenwerk van de Salsa, kunnen de deelnemers aan de workshop gelijk beginnen met dansen. De Salsa kent een vaste basis, waarop variaties gemaakt zijn. Deze figuren hebben met name beweging in de armen en het bovenlichaam, waarbij de voeten steeds de basis blijven dansen.

Een workshop Salsa dansen is een mogelijke activiteit die gekozen kan worden voor een groot aantal uitjes. Voor bedrijven die iets leuks zoeken om met alle medewerkers te doen of voor een vrijgezellenfeest is de Salsa workshop een uitstekende keuze. Workshops worden op verschillende locaties in Nederland gegeven.