Een handige agenda of kalender voor Salsa

05/02/2013 17:15

Dansers die gaan beginnen met het leren van de populaire Salsa, volgen lessen op een vaste dag en een vast tijdstip. Om dit bij te kunnen houden, zijn er een heleboel verschillende manieren. Veel mensen maken gebruik van een agenda of een kalender om alle activiteiten in te noteren, maar ook de mobiele telefoon wordt hier steeds vaker voor gebruikt. De kalender functie op een smartphone zorgt ervoor dat er een herinnering gemaakt kan worden voor wisselende tijden, zodat er geen afspraken vergeten kunnen worden.

LeerSalsaDansen_MerengueRondom de Salsa zijn niet alleen lessen in te plannen, maar ook allerlei evenementen zoals wedstrijden en feesten. Om al deze evenementen te kunnen bijhouden, is er op internet een Salsa agenda. ontwikkeld. Deze agenda is ook op mobiele telefoons goed te bereiken, zodat geïnteresseerden altijd en overal op de hoogte kunnen blijven.

Er zijn ook agenda’s op het internet die een overzicht bieden van activiteiten door het hele land. Zo biedt de website van Latinnet een agenda per provincie, zoals de agenda voor de provincie Utrecht. Deze evenementen kunnen eenvoudig op een kalender worden overgezet, zodat er een planning gemaakt kan worden door de dansers.